Представа “Невид театра”

Уз сагласност и под покровитељством Министарства просвјете и културе, „Туристичка организација општине Брод“, у сарадњи са „Невид театром“ приказаће едукативно-забавну представу „Чудесни континент“.

Представа је намијењена дјеци узраста од 5 до 9 година.

Ова представа ће се приказати у Амфитеатру Средњошколског центра, учетвртак, 14. децембра, са почетком у 14. часова и 14. минута.

Сва одјељења прве тријаде у другој смјени, треба да организовано присуствују овој представи. Одјељенске старјешине ових одјељења одржаће први час, и послије тога, заједнички и организовано кренути до Средњошколског центра. Вријеме поласка треба прилагодити тако да ученици могу до почетка представе бити у Амфитеатру средње школе.

По завршетку представе сви ученици прве тријаде друге смјене, у пратњи својих одјељенских старјешина враћају се у Школу, гдје ће ученике првог разреда родитељи преузети у предвиђено вријеме, а ученици остала два разреда прве тријаде по повратку у Школу настављају наставу према утврђеном распореду, односно онако како то утврде одјељенске старјешине.

Ученици пријеподневне смјене ове тријаде могу доћи на представу у пратњи својих родитеља, с тим да је представа намијењена само за ученике.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *