Велико хвала свима од Одбора за помоћ Косову и Метохији

Недавно смо објавили да су ученици и радници наше школе у акцији прикупљања средстава за угрожену дјецу с Косова и Метохије, коју проводи Одбор за помоћ Косову и Метохији са сједиштем у Бањој Луци поводом предстојећих празника, сакупили 627,70 КМ. Сада обавјештавамо да је свима нама 26. децембра Одбор узвратио писменом захвалницом у којој стоји да ће поклони за ученике и болесну дјецу на педијатрији Клиничког центра у Косовској Митровици бити уручени у периоду од 11. до 13. јануара 2018. год.

Одбор се захваљује свима који су учествовали у проведеној хуманитарној акцији “Једна марка за осмијех српске дјеце на Косову и Метохији”.

Посебна захвалност је упућена за све учеснике хуманитарне акције који помажу вршњацима на Косову јер они од свог рођења живе у страху и немају права на слободу.

Своју захвалницу Одбор је завршио ријечима Душка Радовића: “Људскост, доброта, хуманост сваког човјека мјери се по томе, кад помажеш ономе за кога знаш да ти не може вратити.” Текст захвалнице је потписао предсједник Одбора Милорад Арлов.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *