Познати финалисти такмичења “Дјеца пјевају хитове”

Синоћ и прексиноћ смо након полуфиналних вечери такмичења “Дјеца пјевају хитове”, које се одржава у нашој школи, дознали имена финалиста. Није било лако жирију да у квалификацијама али и у полуфиналу изабере најбоље пјеваче. Ово је такмичење за заинтересоване ученике од 2. до 5. разреда.

У квалификацијама је учествовало преко 80 такмичара од којих су се у полуфинале пласирала 32.  Прве полуфиналне вечери је изведено 16 музичких тачака уз подршку другара и родитеља. У финале се пласирало седам такмичара и то: Андреа Ракић (3-1) са пјесмом “Оро”, Јована Пејчић (3-4) са пјесмом “Идемо”, Драгана Бардак  (5-3) са пјесмом “Битанга и прицеза”, Хелена Јовановић из (5-3) са пјесмом “Оро”, Милош Танасић (2-3) са пјесмом  “Мотори”, Миа Милошевић (4-1) са пјесмом “Хајде да лудујемо”, Александра Ракић (4-3) са пјесмом “Има један свијет”. Пјесме су извођене уз музичку подлогу. Жири је одлучивао у саставу: Дарко Божић, наставник музичког , Горан Марјановић, вјероучитељ и Гордана Асентић, наставник српског језика.

Друге полуфиналне вечери је атмосфера била ужарена, такође.  Изведено је 14 пјесама јер два такмичара нису дошла на такмичење. Њих 6 се пласирало у финале и то: Никола Зечевић (2-2), Ивица Шкворц (2-2) и Вук Џабић (2-5) са пјесмом “Криво је море”, Тамара Петрушић (2-1) са пјесмом “Косовски божури”, Ивона Ивановић (3-1) са пјесмом “Оро”, Софија Бардак (2-4) са пјесмом “Оро”, Ена Пејчић (2-2) са пјесмом “Уно моменто” и Сузана Сељаковић (5-3) са пјесмом “Косовски божури”. Жири је радио у саставу: Дарко Божић, наставник музичког , Горан Марјановић, вјероучитељ и Бојана Шкрбић, учитељица.

Честитке свима а датум финала ћемо објавити накнадно!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *