Хвала свима на труду и залагању

Наша школа је 7. јуна обиљежила Дан ученичких постигнућа. То је дан када се у школама широм наше земље додјељују похвале и награде ученицима који су показали највише знања и залагања на регионалним и републичким такмичењима у току протекле школске године. Али тога дана показујемо и шта смо научили, увјежбали, нацртали и написали. Од свега најбољег код нас се тада може погледати кроз сценски и изложбени наступ.

Збирке радова су изложиле: саобраћајна секција, секција техничког образовања, ликовна секција, секција Црвеног крста, спортске секције са медаљама Матее Видић, затим продужени боравак, Извиђачки одред “Петар Кочић”, “Читалићи” и изложен је пројекат “Недостатак кабинетске наставе”. За приредбу су се побринули ученици прве тријаде, полазници продуженог боравка у школи и ученици предметне наставе. Могао се погледати и комплетан сценски наступ “Читалића” који је изведен на регионалној смотри у Станарима.

Приредба је била лијепа прилика и да се награде сви ученици, учесници регионалних и републичких такмичења али и “вуковци” па да се прогласи и најбољи ученик генерације матураната 2018/19.

Добитници дипломе “Вук Стефановић Караџић” за 2018/19. год. су: Анђела Дабовић, Лука Боројевић, Ана Марковић и Немања Боројевић. За ученика генерације је проглашена ученица 9-1 разреда Ана Марковић.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *