Хуманитарна акција за дјецу са Косова

Хуманитарно удружење грађана “Одбор за помоћ Косову и Метохији” из Бање Луке и ове године проводи акцију “За дјечији осмијех” којом се на сјеверу Косова за дјецу купују новогодишњи и божићни пакетићи . Дио прикупљених средстава ће бити усмјерен ка дјеци и младима са потешкоћама у развоју на Косову и Метохији из Удружења родитеља “Подржи ме” из Косовске Митровице.

Позивамо ученике и раднике наше школе да се прикључе акцији дајући  1 КМ, или  колико ко може, заједно са друговима и другарицама из одјељења те новац уплате школском књиговођи.

У свом обраћању нашој школи којим су нас позвали да се прикључимо акцији стоји напомена да Одбор ове године гради Дневни центар “Подржи ме – 9. јануар” од скоро 700 метара квадратних. Саопштењем најављују, такођер, да ће од 1. новембра, посредством компаније Мтел у функцији бити хуманитарни број 1412 искључиво за изградњу и опремање овог дневног центра.

Предсједник Одбора Милорад Арлов се у обраћању захвалио свим ученицима основних и средњих школа који су до данас учествовали у свим проведеним акцијама и да вјерује да ће њихова подршка вршњацима на Косову и Метохији трајати и даље.

(Овом акцијом су ученици и наставници сакупили 475,30 КМ)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *