Обавјештење

У петак 27. децембра је посљедњи наставни дан у првом полугодишту ове школске године те наступа зимски распуст који ће трајати до недјеље, 19. јануара 2020. год.

Први радни дан у другом полугодишту је у понедјељак 20. јануара 2020. год. Са другим полугодиштем наступа и нова ротација смјена. Одјељења која су у децембру ишла прву смјену, почетком другог полугодишта ићи ће у другу смјену и обрнуто.

Обзиром да велики дио наших ученка и радника обиљежава Јовањдан као породичну славу, руководство школе је одлучило да у понедјељак и уторак, 20. и 21. јануара, наставу у другој смјени прилагоди овој ситуацији. У наведене дане, настава у другој смјени ће почети у 12.15 часова, а часови су скраћени на 30. минута. За све ученике настава завршава најкасније до 15.45 часова. Полазак аутобуса код маркета “Дујанић” је у 11.30 часова, а повратак у 16.00 часова. Ученици првог разреда раде по редовном распореду, а продужени боравак до 16.00 часова. Настава у првој смјени се одвија према редовном распореду.

У име коликтива школе користимо прилику да свим нашим ученицима и њиховим родитељима честитамо надолазеће празнике. У новој години свима желимо добро здравље и сву срећу, а нашим ученицима још добрих оцјена.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *