ОБАВЈЕШТЕЊЕ O ТРЕНУТНОМ РЕЖИМУ РАДА ШКОЛЕ

У УСЛОВИМА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ КОЈУ ЈЕ ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ПРОГЛАСИЛА ЗБОГ ПАНДЕМИЈЕ, У ШКОЛАМА ЈЕ, КАО ШТО ЗНАТЕ, ОБУСТАВЉЕН НАСТАВНИ ПРОЦЕС.
И ПОРЕД ТОГА, У НАШОЈ ШКОЛИ ЈЕ ОРГАНИЗОВАНО ДЕЖУРСТВО СВАКОГ РАДНОГ ДАНА ОД 7,00 ДО 15,00 ЧАСОВА, А ЗА ПОТРЕБЕ ГРАЂАНА И РОДИТЕЉА НАШИХ УЧЕНИКА, КАНЦЕЛАРИЈА СЕКРЕТАРА ШКОЛЕ ЈЕ ОТВОРЕНА СВАКИ ДАН ОД 8,00 ДО 12,00 ЧАСОВА.
ЗБОГ ЗДРАВСТВЕНИХ И БЕЗБЈЕДОНОСНИХ РАЗЛОГА, КАКО САМИХ ГРАЂАНА, ТАКО И ДЕЖУРНОГ ОСОБЉА ШКОЛЕ, СУГЕРИШЕМО ГРАЂАНИМА ДА БЕЗ ПРИЈЕКЕ ПОТРЕБЕ НЕ ДОЛАЗЕ У ШКОЛУ. А АКО ЈЕ ТО И У ОВИМ УСЛОВИМА НЕИЗБЈЕЖНО ПОТРЕБНО, МОЛИМО ДА СВОЈ
ДОЛАЗАК ПРВО НАЈАВЕ ТЕЛЕФОНОМ, НА БРОЈ 053/610-173 (СЕКРЕТАР ШКОЛЕ), ДА ПУТЕМ ТЕЛЕФОНА ИСКАЖУ СВОЈУ ПОТРЕБУ, ДАЈУ ОДГОВАРАЈУЋЕ ПОДАТКЕ, И ОСТАВЕ СВОЈ БРОЈ ТЕЛЕФОНА, НА КОЈИ ЋЕ БИТИ БЛАГОВРЕМЕНО ИЗВИЈЕШТЕНИ О СТАТУСУ ЊИХОВОГ ЗАХТЈЕВА.
АКО СЕ ТРАЖЕНИ ЗАХТЈЕВ МОЖЕ РЕАЛИЗОВАТИ, БИЋЕ ДОГОВОРЕН ТЕРМИН ДО КОГА ЋЕ ИСТИ БИТИ ОБРАЂЕН, А УСЛУГА ПРЕУЗЕТА СА ШТО МАЊЕ ЗАДРЖАВАЊА У ПРОСТОРИЈАМА ШКОЛЕ. У СУПРОТНОМ, АКО СЕ ЗАХТЈЕВ НЕ БУДЕ МОГАО РЕАЛИЗОВАТИ ПУТЕМ ОСТАВЉЕНОГ БРОЈА ТЕЛЕФОНА, СТРАНКА ЋЕ БИТИ ОБАВИЈЕШТЕНА О ТАКВОМ СТАТУСУ ЗАХТЈЕВА.
УЈЕДНО, УПУЋУЈЕМО АПЕЛ РОДИТЕЉИМА НАШИХ УЧЕНИКА ДА ОГРАНИЧЕ И КОНТРОЛИШУ КРЕТАЊЕ СВОЈЕ ДЈЕЦЕ. ПРИ ТОМЕ МИСЛИМО И НА СВАКОДНЕВНО, ПОПОДНЕВНО И ВЕЧЕРЊЕ
ОКУПЉАЊЕ УЧЕНИКА И ОМЛАДИНЕ НА ПЛАТОУ ИСПРЕД ШКОЛЕ.
НА ОВАЈ НАЧИН СУГЕРИШЕМО ДА СЕ ТИМЕ ПО ЊИХ СМАЊИ ЗДРАВСТВЕНИ РИЗИК, А УЈЕДНО И РИЗИК ОД НАНОШЕЊА ШТЕТЕ НА ШКОЛСКОМ ОБЈЕКТУ ЗБОГ ВАНДАЛСКОГ ПОНАШАЊА ПОЈЕДИНАЦА МЕЂУ ЊИМА.

ДИРЕКТОР ШКОЛЕ
Брано Гојковић

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *