ИНФОРМАЦИЈА О РЕАЛИЗАЦИЈИ ЕЛЕКТРОНСКОГ УПИСА ДЈЕЦЕ ЗА ШКОЛСКУ 2023/24

Министарство просвјете и културе је, у оквиру пројекта „Опремање васпитно образовних установа у Републици Српској рачунарском опремом и софтвером“, имплементирало модул за електронски упис ученика у први разред основне школе.

Електронску пријаву своје дјеце врше родитељи. Електронска пријава се обавља на порталу https:/eupis.skolers.org (кликом на ову адресу линкујете се на портал). Послије уласка на портал кликните на ОСНОВНА ШКОЛА – упис у 1. разред. Послије тога слиједите 4 корака и попуњавате поља која вам се нуде.

Уколико нисте у могућности да обавите електронску регистрацију вашег дјетета, без икаквог суздржавања можете се обратити Школи путем телефона, на број 053/610-173, или да дођете у Школу, обратите се школском педагогу или психологу, који ће са вама заједно, на лицу мјеста извршити електронску пријаву вашег дјетета.

Електронска пријава дјетета је само предуслов за упис дјетета у школу. Кад се изврши регистрација дјеце, тада ће се родитељима додијелити термини за здравствени преглед, као и термине за тестирање дјеце пред школском Комисијом. О свим терминима родитељи ће бити званично обавијештени.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *